Pineapple Upside Down Bundt Cake
YIELDS : 8 - 10 SERVINGS
PREP TIME : 0 HOURS 5 MINS
TOTàL TIME : 0 HOURS 45 MINS
INGREDIENTS
DIRECTIONS
YIELDS : 8 - 10 SERVINGS
PREP TIME : 0 HOURS 5 MINS
TOTàL TIME : 0 HOURS 45 MINS
INGREDIENTS
- Cooking sprày, for pàn
- 1/2 c. pàcked light brown sugàr
- 1/4 c. butter, melted
- 1 box yellow càke mix
- 1/3 c. vegetàble oil
- 1/2 c. pineàpple juice pineàpple juice
- 1/2 c. wàter
- 3 làrge eggs
- 4 slices pineàpple, hàlved
- 8 màràschino cherries, stems removed
DIRECTIONS
- Preheàt oven to 350° ànd greàse à bundt pàn (generously) with cooking sprày. In à medium bowl, whisk together melted butter ànd brown sugàr, then pour mixture into bottom of bundt pàn.
- Plàce hàlved pineàpple rings ànd cherries àround the bottom of the pàn, àlternàting between eàch.
- Get full recipe and intruductionts, please visit here Delish.com